Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Tablet alapú online pénztárgépen fut az ország vezető kasszaszoftvere, a Laura

Szinte minden vállalkozásnál problémát okoz, hogy a fontos tárgyalások idejére harcot kell vívni a szabad irodákért, esetleg más elfoglalja, így kellemetlen helyzetbe kerülhetünk. A Laurel Cégcsoport új, digitális irodai kijelző megoldása segít abban, hogy elkerüljük a torlódást, mindenki számára egyértelmű legyen, mikor, ki használhatja a helyiségeket.

Könnyen, gyorsan, a számítógépe előtt ülve lefoglalhatja a tárgyalások, megbeszélések helyét és idejét, több hétre előre.

Az eszköz működése:

A rendszer három összetevőből áll: szoftver, speciális router és a bárhová felszerelhető kijelzők. A kijelzők a legújabb grafikus e-papír technológiával készülnek, a képernyőméret függvényében több információt is megjeleníthetnek. Kijelző méretek: 4,2” - 6”

A rendszer egy speciális rádió adó-vevőn keresztül kommunikál a kijelzőkkel. Akár a Microsoft Outlook programmal is könnyedén használhatja.

Előnyök:

  • E-papír technológia
  • Alacsony áramfogyasztás, a kijelző élettartama 5-7 év
  • Vezeték nélküli technológia
  • A kijelzők elemmel működnek, nincs szükség kábelezésre
  • Egyszerű telepítés és szerelés
  • Bárhová, akár üvegfalra is illeszthető a kijelző
  • Hatékony helykihasználás

Kiknek ajánljuk?

Irodaházak, irodák, szállodák, oktatási létesítmények, konferencia- és képzési központok munkaszervezését is segíti. Természetesen nemcsak tárgyalókhoz, hanem bármilyen közösen használt helyiséghez használható.