Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Legyen proaktív szereplője a piacnak és alakítsa a jövőt ne csak reagáljon rá!
Vegye kézbe az első dinamikus adatelemző eszközt, amellyel játék az elemzés. 

A Servio lekérdező és adatelemző rendszer segítségével az üzletével kapcsolatos döntések olyan támogatást kapnak, amellyel azok meghozatala nem csak felgyorsul, de eredményességük is megnövekszik.

Mit kell tudni a Servio rendszerről?

Mivel a rendszer könnyedén és egyszerűen használható, így lényegében nincs is betanulási idő. A felhasználói környezet mentes minden felesleges funkciótól, célirányosan vezeti végig a felhasználót az adatok sűrűjében. A Servio egy olyan eszköz, amelyek célja a döntési folyamat támogatása, javítása.

Miért szeretik az vezetők?

Mert időt takarít meg

A Servio Adatelemző az egyik leggyorsabban használatba vehető rendszer. A Servio segít abban, hogy jobb kimutatásokat, elemzéseket készítsen gyorsan. Teljessége és ereje ellenére a felhasználó felület és a munkamenet elképesztően könnyen kezelhető és kézre álló. Pillanatok alatt a meglévő adatkosarakból a kimutatások tömegét hozhatja létre.
Egy kimutatás, elemzés elkészítéséhez szükséges idő - egy új adatkosár létrehozásával is - percekben mérhető egyedi fejlesztési hetek helyett.

Mert pénzt takarít meg

A Servio használata épp olyan fontos a sikerhez, mint egy alkalmazás, amellyel az ügyviteli folyamatait rögzíti. A Servio segítségével önállóan készíthet kimutatásokat, nincs szükség egyedi fejlesztések igénybevételére.
Ezzel jelentősen tudja csökkenteni az ügyviteli szoftverének fenntartási/támogatási/háttér költségeit, ezáltal egy pozitív spirált generálva saját munkájában, és eredményességében.

Mert egyszerűsíti munkáját

A Servio felhasználói felülete átlátható és a lényegre törő. Minden technikai részlet a program hátterében fut. Azt látja, amire szüksége van. Egy kimutatásból egy másik elkészítése egy-két egérhúzással elérhető. Nem ronthatja el, mindig van visszatérési lehetőség.

Miért szeretik a vevők?

A Servio használatával a hasznos döntések száma megsokszorozódik, üzlete munkafolyamatai átláthatóbbak, ésszerűbbé válnak, így pedig a vevők kiszolgálásának minősége is javul.

A Servio rendszere a következő előnyöket biztosítja üzletének

  • Eredmények, folyamatok gyorsabb áttekinthetőségét;
  • Kimutatásokra fordított költségeinek csökkenését;
  • Egymással összevethető adatokat;
  • Felmérheti vele a dolgozó teljesítményeket, így megfelelő ösztönző rendszert tud kialakítani;
  • Forgalmi-, eredmény és készletkimutatásokat az átlátható kezelőfelületen gyorsan el tudja készíteni;
  • „Mi lenne ha” modelleket (magasabb fizetések, csökkenő beszerzési vagy eladási árak, stb.), előkalkulációkat készít, hogy Ön többféle döntésének az eredményét is előre láthassa;
  • ABC és trendelemzéseket készíthet vele;
  • Valamint nyereségelemzéseket, de mérhet a segítségével forgási vagy akár megtérülési időt, de az elfekvő készlet változásait is pontosan nyomon követheti a programban;

Kinek ajánljuk a Servio rendszert?

Azoknak, akik egy-egy döntés meghozatala előtt szeretnék tudni, azok milyen következményekkel, eredményekkel járhatnak. Azoknak, akik nem akarják vakon vezetni a cégüket.
Azoknak, akik valamilyen szinten gazdálkodási döntéseket hoznak.
Azoknak, akik (az egyébként mind kritikusabb) kihívásokra válaszképp mindinkább szeretnék a döntéseket és velük együtt a vállalat vezetőit, a döntési szinteken lévőket (pl. kereskedelmi vezető, raktáros, beszerző, ügynök, elemző) a döntéshozókat eszközökkel, módszerekkel támogatni, naprakész, jól használható információval ellátni.

További részletek a Servio rendszer működéséről

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.