Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Lau-Trafik rendszer a Nemzeti Dohányboltoknak

Elkészül a Laurel legoptimálisabb megoldása a Nemzeti Dohányboltok számára. A Lau-Trafik rendszer online kassza engedélyeztetésre elsőként beadott kasszaszoftvert tartalmaz.

Elkészül az első működő online pénztárgép

Benyújtja az online kassza forgalmazási engedély iránti kérelmet a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalhoz (MKEH) a Laurel Számítástechnikai Kft. Az április 25-26-ai siófoki kereskedelmi konferencián láthatták a NAV illetékesei, szakemberek és üzleti vezetők, hogyan működik az adóhivatalhoz bekötött új pénztárgép.

Magyar Brands díjat nyer a Laurel

Magyar Brands díjat nyert a Laurel.

Megalakul a Laurel Szlovákia

Átlépi az ország északi határát és Szlovákia felé terjeszkedik székesfehérvári Laurel Kft. A bolti informatikában belföldön évek óta piacvezető cég elérte azt a pontot, amikor növekedésének eddigi dinamizmusát már csak külföldi beruházásokkal tudja fenntartani.

Auchan-Cora akvizíció

Auchan-Cora akvizíció. A Cora boltok átalakítását (üzemeltetési és informatikai vonatkozásban) a Laurel Cégcsoport informatikai szakemberei végezték. Az új kasszarendszerrel elsőként a fóti áruház nyitott, de azóta már mindegyikben megtörtént a váltás.

Magyar Mobil Tárca Egyesület tagság

A Laurel Kft. felvételt nyer a Magyar Mobil Tárca Egyesülethez, melynek célja, hogy a tagokkal együtt alakítsák ki a hazai NFC-s ökoszisztéma műszaki hátterét, üzleti modelljét.

1 nap alatt 1.3 millió SuperShop tranzakció

Rekord! 1 nap alatt 1,3 millió tranzakció. A Laurel informatikai Cégcsoport sikeresen teljesíti Magyarország egyik legnagyobb törzsvásárlói programjának, a SuperShop Kártya saját központi informatikai rendszerének és elszámolóházának korszerűsítését.

1000. Coop bolt átadás

Ezredik boltként csatlakozik a Coop informatikai rendszeréhez a csoport legújabb üzlete, melyet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalván nyit meg ünnepélyes keretek között.

A jövő kasszarendszere

A Laurel engedélyezteti a jövő technológiáját alkalmazó LAURA kasszaszoftver nevű fejlesztését.

Laurel kasszaforradalom

Laurel kasszaforradalom. Ebben az évben a Laurel 2218 új kasszát telepít Magyarországon, emellett közel 2500 fejlesztői napot fordít innovációra, termékfejlesztésre.

MobilFizetés a SPAR-nál

400 SPAR, Kaiser’s és Interspar üzlet kasszájánál elérhető a MobilFizetés szolgáltatás, mely a Spar-csoport, a T-Mobile, a Telenor, a Laurel Cégcsoport és az FHB Kereskedelmi Bank együttműködésének köszönhetően valósul meg.

T-City projekt a “Jövő áruháza„

Sikeresen átadásra került a T-City projekt keretében a “Jövő Áruháza„. A “Jövő Áruháza„ megoldásait a Szolnokon található Szandaszőlősi Coop Szuper üzletben állították üzembe az együttműködő partnerek, a Magyar Telekom, a Coop Hungary, a Coop Szolnok, a Bizerba, a Laurel, a KFKI és az Origo szakemberei.

Első Laurel Retail konferencia

A Laurel megrendezi első szakmai konferenciáját, ahol a legújabb kereskedelmi és eladótéri technológiai megoldások mellett az ügyfélkapcsolat- és beszállító-menedzsment, a vállalatirányítás, valamint az informatikai támogatást érintő fejlesztésekbe tekinthettek be a megjelentek.

Debütál az e-címke

Debütál az e-címke. Elindul Magyarországon az első e-papír alapú polccímkével ellátott bolt.

E- matrica rendszer az ÁAK részére

Az Állami Autópálya Kezelő zRt. részére a Laurel fejleszti a teljes hazai piac autópálya matrica kereskedelmi rendszerét. Később a Laurel kifejlesztette a papír matrica nélküli e-matricás rendszert, ami Európában egyedülállóan elektronikus rendszámbázisra épül.

Az év üzleti partnere

A Laurel elnyeri az IBM “2007 – Az év üzleti partnere” című rangos nemzetközi díjat, melyet Athénban ünnepélyes keretek között Bessenyei István tulajdonos vesz át.

Fiskális modul a SPAR-nál

Fiskális modul készítése a Spar Magyarország dStore kasszarendszere részére, honosítás, engedélyeztetés, közös roll out a Spar Magyarország szervizével.

Coop integrált informatikai rendszer

A Coop csoport integrált informatikai megoldás létrehozása mellett dönt. Elkészült a többszintű integrált rendszer, mely azóta is folyamatosan követi a kereskedelmi technológiák változásait. A Laurel és a Coop a program keretében egységes országos közös termék, és kereskedelmi információbázist épített.

ProgAdat Kft. a Laurel Cégcsoport tagja

A ProgAdat Kft. csatlakozik a Laurel Cégcsoporthoz, ezáltal bővítve szakmai potenciálját. Portfóliója az integrált kereskedelmi-, pénzügyi-, humán erőforrás- és munkaidő nyilvántartó rendszerek.

Erba 96 Kft. a Laurel Cégcsoport tagja

A Laurel Csoport tagjává válik az Erba 96 Kft., mely kezdetben több amerikai és németországi webes cégek alvállalkozójaként dolgozik. Az Erba fejleszti az első magyar dinamikus online boltot, a Software Stationt.

Első Laurel engedély

ABS II pénztárgép, az első Laurel engedély megszerzése. A számítógépes pénztárrendszerek, a korszerű pénztárgépek és számítógépek kapcsolatrendszere alapján létrehozott komplex értékesítési rendszerek kialakítását jelenti.

Megalakul a Laurel Kft.

1993. áprilisában 14 magánszemély részvételével megalakult a Laurel Kft.