Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Vált a Praktiker - új informatikai beszállítója a Laurel

Az egyik legnagyobb barkács áruházlánc fejlődése, hatékonyságának növelése és zavartalan működésének érdekében pályázatot írt ki meglévő kasszarendszerének leváltására, mellyel magasabb szinten tudja kiszolgálni ügyfeleit. A Praktiker Kft. által kiírt eljárás során a Laurel Kft. Laura kasszarendszerét választották a megvalósítás alapjául.   

„Kiemelten egyedülálló és izgalmas koncepciót sikerült bemutatnunk a Praktiker Kft-nek, bízunk abban, hogy megoldásunk az elvárt eredményeket fogja biztosítani ügyfelünk számára”.
 

Bessenyei Attila  |  Ügyvezető  |  Laurel Kft.

A Praktiker jelenleg 20 áruházat működtet, és 365 beszállító partnerrel dolgozik együtt, akiknek kétharmada magyar vállalat. A barkácslánc 2016-ban 39,2 milliárd forintot realizált, ez 20 százalékkal haladta meg az előző évi forgalmat. Mivel évről évre emelkedik az új építési engedélyek száma és egyre több jövedelem marad a lakosságnál, a Praktiker pozitívan tekint a 2017-es üzleti évre is. A barkácslánc új üzletek megnyitását is tervbe vette, de prioritást élvez a szolgáltatási színvonal emelése, amelyeket folyamatos fejlesztésekkel érnek el.