Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Magyarországon az elsők között indult PC-s kasszával, online2 előírásai szerinti kasszaprogrammal az Euronics

Március vége óta már több (összesen nyolc) online2 kasszaengedélyt szereztünk. Az Euronics áruházak május elején már át is álltak az új pénztárgép és AEE FirmWare verzióra. A következő hetek során a Laurel kasszafejlesztő csapata a meglévő engedélyek refiskalizációjára, és több új rendszer engedélyeztetésére összpontosít.
 
„Az Euronics hálózatának minden boltja immáron az új online2 jogszabálynak megfelelő pénztárgép verzióval működik. Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Laurel Kft-nek, hogy az elsők között szerezhettük meg a 9/2016-os jogszabálynak megfelelő engedélyt. A Laureles kollégák maximális támogatást nyújtottak ahhoz, hogy az engedélyünk sikeresen, az általunk kívánt igen rövid határidőre megújításra kerüljön. Szorosan együttműködve sikerült elérnünk azt is, hogy az Euronics hálózata lett az első teljes egészében online2-re frissített bolthálózat az országban. A telepítés a terveknek megfelelően működött, az átállás után tapasztalt jelenségek pedig partnereink hathatós támogatásával, maximális rugalmassággal kerültek megoldásra a boltok folyamatos működése mellett. A Laureles kollégák sokadik alkalommal bizonyították, hogy mindig számíthatunk rájuk, ha értékesítési rendszerekről van szó.”

Kóbor Attila, Euronics IT igazgató

Mára az ügyfeleink számára világosan látható, hogy minden feladatot, kihívást csak egy megfelelő szakmai hátterű, nagyságú és a kereskedelmi informatikában jártas cég tud teljesíteni, mint amilyen pl. a Laurel. Az eddig elfogadott pénztárgép engedélyszámaink is azt bizonyítják, hogy az ütemtervünknek megfelelően, minden határidőt betartva tudtuk és tudjuk folyamatosan biztosítani ügyfeleink számára a zökkenőmentes kasszafrissítést. Büszkék vagyunk arra is, hogy az online2 projektre nem csak saját partnereinkkel kötöttünk megállapodást, hanem új láncok is kérték segítségünket a törvényben előírt működés és üzemeltetés zavartalanságának biztosítása érdekében. Ahogy az elmúlt 24 évben, úgy a jövőre nézve is elsődleges számunkra ügyfeleink maximális kiszolgálása.