Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Laurel megoldások Budapest exkluzív csokoládé boltjában is

A Ghraoui Chocolate Andrássy úti exkluzív csokiboltjába a Laurel megoldásait választotta vásárlóinak professzionális kiszolgálása érdekében. A nemzetközi csokoládégyár döntését a Laurel rendszereinek tudása, a vállalat országos hírneve és számos referenciája indokolta.

A csokoládék pontos kimérését egy LCD-kijelzős Bizerba SC II 100 mérleg végzi, amely összeköttetésben áll a ProBasic kereskedelmi rendszerrel. A vevők gyors és pontos kiszolgálását a Laura kasszaszoftver biztosítja, amely az NCR XR5 csúcskategóriás gépein fut. A vevők tájékoztatását a pénztárgéphez kapható 10”-os másodkijelző biztosítja.Bassam Ghraoui évszázados szíriai kereskedőcsaládból származik, Damaszkuszban világszerte híres csokoládét készített. 2005-ben, Párizsban díjat is nyert a rangos Salon du Chocolat versenyen. Ám nem sokkal ezután a háború miatt be kellett zárnia szíriai gyárát és üzletét.

Magyarországgal korábban is voltak már üzleti kapcsolatai, ezért Ghraoui úgy döntött, a családjával itt akar letelepedni. Állampolgárságért folyamodott, 2015-ben pedig Budapestre költöztek. A hatvankét éves üzletember új csokoládégyára 2017 végére nyithat meg Hatvanban. Ghraoui tervei szerint 540 embernek adna munkát, évente 7500 tonna csokoládét állítanának elő. Ő és a befektetői 25 millió eurót tettek a cégbe, a magyar állam 5 millió euróval és adókedvezménnyel támogatta a vállalkozást. Ghraoui nemcsak csokoládégyárat, hanem a csokikészítők utánpótlását kinevelő tanfolyamot is indítana Hatvanban.