Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Bejelentés az automata üzemeltetők részére

A Magyar Felügyeleti Szolgáltatót (MAFESZ) azért hozta létre az ország vezető retail-informatikai vállalkozásaként a Laurel, mert az általunk beüzemelt mintegy 16 ezer értékesítési végpont és több ezer online kassza alapján egyértelmű volt, hogy az automaták online bekötésénél is az ügyfelek rendelkezésére kell állnunk. A kereskedelmi piacon szerzett 24 éves tapasztalatunkkal biztosak voltunk abban, hogy együttműködő partnereinkkel közösen egy 100%-os megoldást tudunk nyújtani az automata üzemeltetőknek.
 
Mint tervezett felügyeleti szolgáltató a legjobb tudásunk alapján mindent előkészítettünk és megtettünk, hogy a korábbi rendeletben foglaltaknak eleget tudjunk tenni, mindazonáltal az új rendelet jelenleg sajnos nem teszi lehetővé, hogy – a többi felügyeleti szolgáltató mellett – mi is szolgáltassunk az automataüzemeltetők irányába, legjobb tudásunk ellenére sem. Reméljük, hogy ez a jövőben változni fog és újabb hírlevélben tájékoztathatjuk az automaták online bekötésével kapcsolatos fejleményekről.
 
A Magyar Ital-és Áruautomata Szövetség (MIÁSZ) szerint az új jogszabály nem segíti elő a szektor fejlődését, sőt hátrányosan érinti a működtetőket, egyes előírásai ugyanis teljesíthetetlenek – nem csak ránk nézve. A szolgáltatási színvonal bővülése helyett így töredékére csökkenhet a jelenlegi hazai 30 ezres automata állomány, emellett üzemeltető cégek is megszűnhetnek. Ráadásul a drasztikusan emelkedő működési költségek miatt a fogyasztói árak is megemelkednek. Az érdekképviselet mindazonáltal továbbra is támogatja az ágazat kifehérítését, és a kormány segítségét kéri a mindenki számára elfogadható működési keretrendszer létrejöttéhez.
 
A Laurel mindazonáltal, bízik abban, hogy minden automatát üzemeltető cég még időben, a rendelet előírásait betartva képes lesz teljesíteni a jogszabályi megfelelőséget, együttműködve a menedékes felügyeleti szolgáltatóval, ehhez kívánunk sok sikert!
 
A Laurel Kft., mint piacvezető IT szolgáltató a retail szektorban, országos lefedettségű hátterével felajánlja Önöknek az alábbi szolgáltatásokat, segítséget:
  • számítógépek, szerverek beszerzése
  • IT üzemeltetés
  • web- és appfejlesztés
  • hálózatok kiépítése
  • boltok, nemzeti dohányboltok informatikával történő ellátása, leltározási rendszer

Kérjük forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken: Ungvári Norbert +36 30 430 9987 nungvari@laurel.hu. Honlapunkon (www.laurel.hu) pedig sok megoldással, szolgáltatással ismerkedhetnek meg.
 
 
Tisztelettel:
Laurel Számítástechnikai Kft.