Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

A Laurel is kiállít a SiRHA-n!

Várunk minden érdeklődőt 2018. február 7-9. között a SIRHA Budapest 2018 nemzetközi élelmiszeripari és HORECA szakkiállításon. A kiállítás hivatalos lapja, a Trade Magazin hagyományosan a SIRHA kiállításon mutatja be Future Store Innovations standján a piac legújabb, bevezetés előtt álló termékfejlesztéseit, innovatív eszközmegoldásait, szolgáltatásait.

Idén, ismét több, mint 20 partnercég által bemutatásra kerülő újdonságokat a kiállítás ideje alatt, egyedülálló módon, szakmai túravezetéssel láthatják az érdeklődők az A pavilon J01 standján.

Az idén 25 éves fennállását ünneplő Laurel Cégcsoport a legújabb innovációit mutatja be: a résztvevők elsőként találkozhatnak a Laurel saját fejlesztésű önkiszolgáló pénztárgépével, az egyedülálló fejhallgató rendszer megoldással és az Ultinous sormenedzsment megoldásával.

Manapság szinte minden üzletben látni a munkaerőhiányokozta következményeket: hiányos polcok, feltorlódottsorok, lassú kasszaáteresztés, elégedetlen vevők.Ez minden kereskedő rémálma. Embert ugyan nem,de olyan eszközöket adhatunk a kezébe, melyekkeldrasztikusan lecsökkenthető a pénztárnál töltött idő:köztudottan ez a legérzékenyebb pontja a vásárlóknak.

Önkiszolgáló pénztárgép
Az önkiszolgáló pénztárgépek létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen a kereskedelemben, elég ha csak a munkaerőhiányra gondolunk. Az eszközök kiválóan kezelikés tompítják a vásárlói csúcsokat. Jellemzően 4, de akár 8 önkiszolgáló kasszára jut egy segítő személy, ami jelenthet bérköltség csökkenést éppúgy, mint azt, hogy a meglévő dolgozókat olyan területekre tudja átcsoportosítani a kereskedő, ahol munkájuk nélkülözhetetlen.

Fejhallgató rendszer
Ez az egyedülálló megoldás képes akár több ember együttes kommunikációjának támogatására: már a 8-10 munkatárssal rendelkező üzletben is jelentős segítséget tud nyújtani, de egyszerre akár 30 dolgozó kommunikációját is hatékonyan megoldja. A rendszer használata hatékony ügyfélszolgálatot, gyorsabb kiszolgálást és problémamegoldást eredményez, nemutolsó sorban pedig költségkímélőbb is.

Kasszasor optimalizálás
A bolton belüli vásárlás valódi élménye páratlan, azonban a kasszánál felgyülemlett hosszúsorok hatása a rossz vásárlói élmény mellett az elhagyott kosarak számában is tükröződhet. Ezt a problémát hivatott kiküszöbölni az Ultinous Retail Platform megoldásunk, mely a kamera megfigyelő rendszer és a mesterséges intelligencia segítségével valós időben küld figyelmeztetést a kasszákszámának optimalizálására, így segítségével akár 2,5-5,5%-kal növelhető a bevétel.