Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
2019-01-07
A TE-FOOD nyomonkövetési rendszer egyszerre rögzíti és elemzi az élelmiszer ellátási lánc folyamatairól, a minőséget befolyásoló eseményekről és a hatósági ellenőrzésekről gyűjthető adatokat a farmtól egészen az étkezőasztalig.
Nyomonkövetési rendszer a farmtól az asztalig
2018-10-19
Egy nemzetközi összefogásban fejlesztett, blockchain-alapú megoldás ma a világ legfejlettebb, legbiztonságosabb és ugyanakkor legolcsóbban üzemeltethető élelmiszerbiztonsági rendszere. A jelentős magyar részvétellel létrejött eljárás már messze nem csak kísérlet, termelők, kereskedők és fogyasztók milliói használják napi szinten Ázsiában, és pilot projektek indultak Amerikában és néhány európai országban.
Tudományos-üzleti összefogás az élelmiszerhamisítás ellen
2018-05-17
Tegnap tartotta a Laurel a hetedik Retail Konferenciát, a kiskereskedelemmel foglalkozó szakemberek legrangosabb technológiai seregszemléjét. A rendezvény központi témája a vásárlói élmény és az üzleti növekedés szolgálatába állított technológia.
Hetedszer gyűlt össze a kereskedelmi szakma
2018-03-22
A 25 éves Laurel Cégcsoport szakkonferenciát szervez "Technológia a vásárlói élmény és az üzleti növekedés szolgálatában" címen. Legyen részese Ön is ennek a kiemelt eseménynek!
Május 16-án Laurel Retail Konferencia!
2018-02-09
A SIRHA nemzetközi szakkiállításon bemutatkozott az első magyar önkiszolgáló pénztárgép.
Itt az első magyar önkiszolgáló pénztárgép
2018-02-05
2018. február 7-9. között mi is bemutatjuk legújabb megoldásainkat a SIRHA kiállítás Future Store standján.
A Laurel is kiállít a SiRHA-n!
2018-01-04
Elektronikus polccímke pilotot indított a Laurel Bangkokban, Thaiföld egyik vezető telekommunikációs vállalatcsoportjánál. A True Corporation Thaiföld egyik vezető telekommunikációs konglomerátuma, amely irányítást gyakorol az ország legnagyobb kábeltévé-szolgáltatója, a TrueVisions, valamint a legnagyobb mobilszolgáltatója, a TrueMove H felett.
Okos eszközökhöz okos címke - már Thaiföldön telepíti bolti megoldásait a Laurel
2017-08-04
2017. április 1-jéig tartott a türelmi idő, azaz addig lehetett találkozni többféle zárjegyes dohánytermékekkel a trafikokban. Helyüket újfajta megkülönböztetéssel ellátott dohánytermékek vették át, amelyekről lekerült a kiskereskedelmi eladási áron kívül a kiszerelés és az adómérték kód is.
Bírság helyett pontos árak, avagy miért hasznos és megtérülő befektetés az elektronikus polccímke már egy kisboltnak vagy trafiknak is?
2017-08-01
Az étel- és italautomaták üzemeltetésére vonatkozó, a Parlament által elfogadott legújabb jogszabályi módosításokkal kapcsolatos legfrissebb hírekről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
Bejelentés az automata üzemeltetők részére
2017-07-13
A Ghraoui Chocolate Andrássy úti exkluzív csokiboltjába a Laurel megoldásait választotta vásárlóinak professzionális kiszolgálása érdekében.
Laurel megoldások Budapest exkluzív csokoládé boltjában is
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10