Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
2019-08-14
Szolgáltatásaink előnyeinek sorában rendre az elsők között említjük, hogy megoldásainkat mindig aktuális ügyfelünk pontos igényeihez igazítjuk. A legjobb pedig természetesen az, ha mindezt a gyakorlatban is bebizonyíthatjuk, ahogy azt nemrég a Marché éttermek újdonsült kasszáinál is tettük.
Újabb sikeres vizsgát tettek a Laura kasszák
2019-08-07
15,7 trillió (vagyis 15 ezer milliárd) dollár. Számítások szerint egy évtized múlva ekkora összegű GDP-t termelnek majd globálisan a különböző mesterséges intelligencián (AI) alapuló megoldások.
Idén is XCELERATE konferencia!
2019-07-15
Egyre több visszajelzésből tudjuk, hogy a Laurel Retail Konferencia már amolyan biztos pont a hazai kiskereskedelmi szektor legfontosabb szereplőinek naptárában. Természetesen idén sem hagyunk cserben senkit, és a hagyományokhoz híven 8. alkalommal is megrendezzük a rangos eseményt.
Újra Retail Konferencia!
2019-06-14
A Bauhaus SoluM elektronikus polccímkéket vezetett be székesfehérvári bemutatótermében
SoluM polccímkék a Bauhaus székesfehérvári bemutatótermében
2019-06-06
Egy cég számára a legfontosabb pozitív visszajelzést az ügyfelek elégedettsége jelenti, és ez nincs másként a Laurelnél sem.
Business Superbrands Díjat kapott a Laurel!
2019-05-09
Talán mindenki számára ismerős az érzés, amikor egy közelgő határidő szorításában bármit megtennénk néhány nap haladékért. Nemrég az Online Számla rendszer számos fejlesztője és felhasználója is így érezhette magát egy sürgető programmódosítás miatt. De nem a Laurel és ügyfelei, cégünk ugyanis – számos vetélytársat megelőzve – az eredeti terveknek megfelelően elkészült a fontos frissítéssel.
Online számla megfelelés - rajtunk nem fogott ki a határidő
2019-01-07
A TE-FOOD nyomonkövetési rendszer egyszerre rögzíti és elemzi az élelmiszer ellátási lánc folyamatairól, a minőséget befolyásoló eseményekről és a hatósági ellenőrzésekről gyűjthető adatokat a farmtól egészen az étkezőasztalig.
Nyomonkövetési rendszer a farmtól az asztalig
2018-10-19
Egy nemzetközi összefogásban fejlesztett, blockchain-alapú megoldás ma a világ legfejlettebb, legbiztonságosabb és ugyanakkor legolcsóbban üzemeltethető élelmiszerbiztonsági rendszere. A jelentős magyar részvétellel létrejött eljárás már messze nem csak kísérlet, termelők, kereskedők és fogyasztók milliói használják napi szinten Ázsiában, és pilot projektek indultak Amerikában és néhány európai országban.
Tudományos-üzleti összefogás az élelmiszerhamisítás ellen
2018-05-17
Tegnap tartotta a Laurel a hetedik Retail Konferenciát, a kiskereskedelemmel foglalkozó szakemberek legrangosabb technológiai seregszemléjét. A rendezvény központi témája a vásárlói élmény és az üzleti növekedés szolgálatába állított technológia.
Hetedszer gyűlt össze a kereskedelmi szakma
2018-03-22
A 25 éves Laurel Cégcsoport szakkonferenciát szervez "Technológia a vásárlói élmény és az üzleti növekedés szolgálatában" címen. Legyen részese Ön is ennek a kiemelt eseménynek!
Május 16-án Laurel Retail Konferencia!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10