Vissza
Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.
2019-06-06
Egy cég számára a legfontosabb pozitív visszajelzést az ügyfelek elégedettsége jelenti, és ez nincs másként a Laurelnél sem.
Business Superbrands Díjat kapott a Laurel!
2019-05-09
Talán mindenki számára ismerős az érzés, amikor egy közelgő határidő szorításában bármit megtennénk néhány nap haladékért. Nemrég az Online Számla rendszer számos fejlesztője és felhasználója is így érezhette magát egy sürgető programmódosítás miatt. De nem a Laurel és ügyfelei, cégünk ugyanis – számos vetélytársat megelőzve – az eredeti terveknek megfelelően elkészült a fontos frissítéssel.
Online számla megfelelés - rajtunk nem fogott ki a határidő
2019-01-07
A TE-FOOD nyomonkövetési rendszer egyszerre rögzíti és elemzi az élelmiszer ellátási lánc folyamatairól, a minőséget befolyásoló eseményekről és a hatósági ellenőrzésekről gyűjthető adatokat a farmtól egészen az étkezőasztalig.
Nyomonkövetési rendszer a farmtól az asztalig
2018-10-19
Egy nemzetközi összefogásban fejlesztett, blockchain-alapú megoldás ma a világ legfejlettebb, legbiztonságosabb és ugyanakkor legolcsóbban üzemeltethető élelmiszerbiztonsági rendszere. A jelentős magyar részvétellel létrejött eljárás már messze nem csak kísérlet, termelők, kereskedők és fogyasztók milliói használják napi szinten Ázsiában, és pilot projektek indultak Amerikában és néhány európai országban.
Tudományos-üzleti összefogás az élelmiszerhamisítás ellen
2018-05-17
Tegnap tartotta a Laurel a hetedik Retail Konferenciát, a kiskereskedelemmel foglalkozó szakemberek legrangosabb technológiai seregszemléjét. A rendezvény központi témája a vásárlói élmény és az üzleti növekedés szolgálatába állított technológia.
Hetedszer gyűlt össze a kereskedelmi szakma
2018-03-22
A 25 éves Laurel Cégcsoport szakkonferenciát szervez "Technológia a vásárlói élmény és az üzleti növekedés szolgálatában" címen. Legyen részese Ön is ennek a kiemelt eseménynek!
Május 16-án Laurel Retail Konferencia!
2018-02-09
A SIRHA nemzetközi szakkiállításon bemutatkozott az első magyar önkiszolgáló pénztárgép.
Itt az első magyar önkiszolgáló pénztárgép
2018-02-05
2018. február 7-9. között mi is bemutatjuk legújabb megoldásainkat a SIRHA kiállítás Future Store standján.
A Laurel is kiállít a SiRHA-n!
2018-01-04
Elektronikus polccímke pilotot indított a Laurel Bangkokban, Thaiföld egyik vezető telekommunikációs vállalatcsoportjánál. A True Corporation Thaiföld egyik vezető telekommunikációs konglomerátuma, amely irányítást gyakorol az ország legnagyobb kábeltévé-szolgáltatója, a TrueVisions, valamint a legnagyobb mobilszolgáltatója, a TrueMove H felett.
Okos eszközökhöz okos címke - már Thaiföldön telepíti bolti megoldásait a Laurel
2017-08-04
2017. április 1-jéig tartott a türelmi idő, azaz addig lehetett találkozni többféle zárjegyes dohánytermékekkel a trafikokban. Helyüket újfajta megkülönböztetéssel ellátott dohánytermékek vették át, amelyekről lekerült a kiskereskedelmi eladási áron kívül a kiszerelés és az adómérték kód is.
Bírság helyett pontos árak, avagy miért hasznos és megtérülő befektetés az elektronikus polccímke már egy kisboltnak vagy trafiknak is?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10