Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Pénztárgép- és thermoszalagok, vonalkód- és mérlegcímkék.
Európában egyedüliként kiváló IBM-minősítéssel.

Informatikai rendszerszolgáltatásainkat Partnereink megelégedésére kiterjesztettük papír kellékanyag (pénztárgép szalagok, thermo szalagok, mérleg cimkék, vonalkód cimkék) szállítással is. A kínálatunkban szereplő papírszalagok elengedhetetlenül szükségesek a kereskedelmi rendszerek mindennapi működtetéséhez. Szolgáltatásunk létrehozásával nem titkolt célunk, hogy megbízható, csúcsminőségű termékeket ajánljunk kedvező áron és feltételekkel, s ezzel teljessé téve az általunk szállított hardver eszközök maximális kiszolgálását és védelmét. Biztosak vagyunk benne, hogy főbb szolgáltatásainkkal (telepítés, garanciális javítások, és egyéb support tevékenységeink) optimálisan összehangolva versenyképes áron tudjuk a szolgáltatásunkat ajánlani. Mindebben az országos szervíz hálózatunk áll az Ön rendelkezésére.

Fontos garanciális szempont, hogy ezen termékek a pénztárgép gyártók által minősített alapanyagból készülnek: az IBM 4610 hőnyomtatóhoz használt, általunk kínált 80x80x12 thermo papírszallagot az IBM tesztelte és minősítette kiválónak. Ezt a minősítést kizárólag az általunk képviselt gyártó nyerte el Európára.

A gyártási folyamat olyan elemeket és eljárásokat tartalmaz, amelyek eredményeként a hőpapír rendkívül tartós és finom felületű, ezzel megkímélve a hőfejet az időelőtti kopástól és minimális porlódásnak köszönhetően csökkentik a koszolódás okozta műszaki hibák számát.

Normál tekercs: 55g/m2 -min. 8 év (max. 10 év) hőnyomat garancia

Hosszú életű tekercs: 55g/m2 - min. 10 év(max. 12 év) hőnyomat garancia

Vásárolja a Laurel kft-től pénztárgépe élesítésétől kezdődően a hőpapírt, így az adott pénztárgépek hőfejeire plusz egy év garanciát vállalunk!

További részletek kellékeinkről

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.

Kurta Oszkár

E-mail: okurta@laurel.hu

Telefon: +36 22 510 350