Kérdése van?
Ne hagyjon megválaszolatlanul kérdéseket! Készséggel állunk az ön rendelkezésére.
Telefon
+36 22 510 350
Pályázzon velünk
Készüljünk együtt a jövő évre!
Tekintse meg az aktuális pályázati lehetőségeket.
Közösségi média
Csatlakozzon hozzánk a
Facebook-on.

Felújított eszközeinkkel költséghatékony és technikailag megbízható megoldást kínálunk ügyfeleinknek.

A legkedvezőbb áru termékeink iránt érdeklődőknek ajánljuk a jó műszaki és esztétikai állapotban lévő álló és fekvő pult vonalkód olvasóinkat!

A PSC VS1200 és HS1250 maradandó értéket képviselnek: nagy teljesítmény, megbízhatóság, minőség. Alacsony beszerzési költség mellett kielégítik a teljesítményre vonatkozó elvárásokat hosszú időn keresztül.

Intelligens tervezésüknek és ISO 9002 szerinti gyártásuknak köszönhetően rendkívül alacsony üzemeltetési költségűek.A PSC VS1200 és HS1250 a legkisebb berendezések a saját kategóriájukban. A befogadó pénztárpult jelentősebb módosítása és beépítő adapterek nélkül beépíthetők, illetve felszerelhetőek. Az erős alumínium ház, a szkenner élettartamával megegyező használati idejű, karcolás ellenálló ZAFÍR üveg leolvasó ablak, a por és páramentesen zárt szerkezet, beleértve a hangerő szabályozót és a csatlakozókat is, az alacsony áramfelvétel, amely nem okozza a lézerdióda és a motor elektronikák túlzott túlmelegedését mind-mind a berendezés hosszú élettartamát és zavartalan üzemelését eredményezik.

Ugyanezt a célt szolgálja a lézert és a motort inaktív időtartam után kikapcsoló automatika is. Az első leolvasandó vonalkód felmutatásakor a szkenner automatikusan bekapcsolódik.

Az eszközöket teljes karbantartás, tesztelés és felújítás után értékesítjük Ügyfeleinknek! Az értékesített eszközökre 6 hónap cseregaranciát biztosítunk.

Az eszközökbe mérleg nem építhető be!

További részletek felújított eszközeinkről

Vannak kérdések, amiket csak akkor tudunk megválaszolni, ha kicsit megismerjük az üzlete felépítését. Nyitott kérdést azonban semmiképp sem hagyunk, így egyik legfelkészültebb kollégánk telefonon vagy e-mailben válaszolja meg a fennmaradó kérdéseit.

Kurta Oszkár

E-mail: okurta@laurel.hu

Telefon: +36 22 510 350